Jön az olcsóbb áram az agrárcégeknek: de nem biztos, hogy mindenki jól jár vele
Hiába jelentett be a kormány árplafont az egyes vállalkozások áramszerződéseire, nem biztos, hogy minden cég élni tud majd vele.
Hiába jelentett be a kormány árplafont az egyes vállalkozások áramszerződéseire, nem biztos, hogy minden cég élni tud majd vele.
Ezek a magyar kis- és közepes vállalkozások részesülnek az áramplafon nyújtotta kedvezményből.
Májustól olcsóbban kapja a gázt és az áramot a magyarországi vállalkozások nagy része.
A gyomokat elektromosan megsütő sorközművelő berendezést fejlesztettek ki a németek.
Nemcsak a nagyobb költségelemek emelkedtek meg komolyabb mértékben.
A kormány beavatkozását kérték az olasz termelők.
Aggasztó a helyzet Olaszországban.
Elszálltak a költségek a zöldség-gyümölcs ágazatban.
Apró ezüstgolyóktól remélik a megoldást a holland üvegházak.
A gyomnövényeket felderítő és felismerő robotot dobott piacra egy brit cég.
Az első gazdák már ki is próbálhatják a német-ausztrál találmányt.
Jövőre debütál az európai piacokon a Crop.Zone innovatív megoldása.
Hibrid gyomtalanító berendezést alkottak német és ausztrál szakemberek.
A villamos tartószerkezetek, vezetékek jelentik a legfőbb veszélyforrást.
A vegyszeres gyomirtásnál van már százszor menőbb módszer!
Franciaországban már tesztelik a technológiát.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.