Durva, ami a spanyol zöldségekkel történik: ezt nem sokan teszik zsebre
A paradicsom, a paprika és az uborka ára is jóval magasabb az idén Almeríában, mint tavaly, a padlizsán az egyedüli kivétel.
A paradicsom, a paprika és az uborka ára is jóval magasabb az idén Almeríában, mint tavaly, a padlizsán az egyedüli kivétel.
Vegyes a piac az árakat tekintve, hiszen hol a magyar, hol az import áru az olcsóbb.
A nagyobb európai kertészetek minden évben igyekeznek újdonságokat is kínálni vásárlóiknak.
Hogyan védekezzünk a krumplibogár ellen? Hasznos tanácsok krumplibogár ellen természetes módszerekkel és permetszer használatával.
A helyzet aggasztó, mivel Európa legjelentősebb termesztőkörzete a partnerekkel előre leszerződött mennyiségek szállítását is egyre nehezebben tudja teljesíteni.
Nem sok helyen látni ilyet Magyarországon, pedig így még az aszályos időszakban is könnyen lehet zöldséget termeszteni.
Hivatalossá vált a döntés.
Ez a lépés rengeteg élelmiszert érinthet az EU-ban.
Az év első heteiben az importált zöldségek domináltak a magyar boltokban.
Több, korábban bevezetett zöldség-importtilalmat is eltöröltek az oroszok.
A szódabikarbóna igazi csodaszer nemcsak a háztartásokban, de a kertben is.
Ki mondta, hogy az árnyék csak rossz lehet?
2020-ban enyhe visszaesés volt az európai zöldségtermelésben.
A helyes kötözés sokkal fontosabb, mint sokan gondolnák.
Szerintük a kereskedők miatt nem tud emelkedni a fogyasztás
Nem készül a poloskacsapda.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.