Itt a határidő, erre sok cégnek figyelnie kell
Március 31-ig lehet módosítani a 2023-ra vonatkozó adatszolgáltatásokat, erre jobb lesz odafigyelni.
Március 31-ig lehet módosítani a 2023-ra vonatkozó adatszolgáltatásokat, erre jobb lesz odafigyelni.
Míg 10 éve a granola még nem volt ismert, ma már keresettebb, mint a müzli Magyarországon.
Már elérhető a körforgásos termékek tekintetében, az első negyedévre vonatkozó bevallási csomag.
Egy 40 méter magas, 1000 négyzetméter területtel, 7000 négyzetméter beépített technológiával rendelkező üzemet létesített a Vitafort Dabason.
Óriási kihívásokkal kell megküzdeniük a vállalatoknak.
Az élelmiszeripar augusztus óta folyamatosan kétszámjegyű növekedést regisztrál.
Mi lesz a cukorgyár sorsa?
Veszélybe kerülhet a só is!
Erről nem árt tudni!
Kevesebb zöldséget és gyümölcsöt importált tavaly Németország.
Nagy nyomás alatt a fa alapanyagok európai szállítása.
Meg kell erősíteni a magyar élelmiszergyártást.
Nem akármin dolgozik a Bóly Zrt. és a MATE Kaposvári Campusa.
Több mint egymilliárd forintból fejlesztették a törökszentmiklósi CLAAS gyárat.
Nem kizárt, hogy Pardubice környékén főzték Európában legrégebben a sört.
Közel ezer embert foglalkoztat a cég.
26 üveges tormát vizsgált a Nébih.
Íme a Borbás farm története és jelene.
Évente mintegy 3500 tonna szaloncukor fogy.
Az Agro Line Kft. új gyártócsarnokot épített.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.