Újabb országban jelent meg a fertőző állatbetegség: gyorsan terjed a vírus
2023-ban először jelent meg most Mexikóban a H5N1-es madárinfluenza egy baromfifarmon.
2023-ban először jelent meg most Mexikóban a H5N1-es madárinfluenza egy baromfifarmon.
Magyarországon is a baromfihús mutatja a legdinamikusabb növekedést az állati termékek közül.
Magyarország kezdeményezte 2012. augusztusában, hogy május 10-ét a Baromfi Világnapjának nyilvánítsák.
Izraeli kutatók szerint génszerkesztett tyúkok menthetik meg a levágástól a kakascsibéket a jövőben.
Hatalmas visszaesés várható az árstopok kivezetése után.
A Gallicoop Zrt. egyedüli irányítást szerezhet a Gallfood Kft. felett.
Fúzió előtt a piac két legmeghatározóbb szereplője.
Váratlan bejelentést tett Nagy István.
Tarthatatlan a helyzet az ágazatban.
Akvizíciókat tervez Franciaország legnagyobb baromfifeldolgozó vállalata.
Közel négyszer több az export, mint az import a baromfihús esetében.
Július 14-én nyitják meg a felhívást.
A koronavírus-járvány hatása elérte a baromfipiacot is.
Mi történik, ha madárinfluenza vírus jelenlétét azonosítják egy telepen?
Sok vállalkozás visszafogta a termelést.
Közös vállalatot hoztak létre a francia baromfióriással.
Többfokozatú, önkéntes állatjóléti címkézést szerettek volna
A magyar milliárdos két célpont közül választana.
Németországból érkezett a szállítmány.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.