Mit hoz a jövő az agráriumban? - Agrofood és az Agrofuture konferencia májusban

Mit hoz a jövő az agráriumban? - Agrofood és az Agrofuture konferencia májusban

agrarszektor.hu
Agrofood és Agrofuture névvel két új agrárkonferenciát rendez meg az idén a Portfolio Csoport, amely mindkét esetben hiánypótló rendezvényekkel lép a piacra. A május 22-i Agrofood Konferencia az élelmiszeripart érintő legfontosabb témákat, a május 23-i Agrofoture Konferencia pedig az agrárgazdaság legaktuálisabb fenntarthatósági és innovációs kérdéseit tűzi napirendre tematikus összeállításban.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hiánypótló új konferenciákat rendez meg az idén májusban a Portfolio Csoport, amelyekkel tematikus módon igyekszik célzott és átfogó információkat nyújtani az agrárgazdasági szereplők számára. Az Agrofood Konferencia időpontja május 22-e, az Agrofuture Konferenciáé pedig május 23-a. Mindkét rendezvény helyszíne a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont lesz.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény célja, hogy eredményes tevékenységeikhez konkrét gazdálkodási-üzleti információkat nyújtson az élelmiszeripari vállalkozások számára, és hozzájáruljon termelési és piaci pozícióik erősítéséhez, illetve szükséges fejlesztéseik megvalósításához. A konferencia többek között elemzi az élelmiszeripari vállalkozások rövid- és hosszú távú hitelhez jutási és fejlesztési lehetőségeit, energiahatékonyságjavító beruházási követelményeit, robotizációs és digitalizációs trendjeit, illetve munkaerőpiaci és csomagolóanyagpiaci lehetőségeit. 

Az esemény áttekinti az élelmiszeripari vállalkozások kül- és belpiaci helyzetét, a termékértékesítés növelésének lehetséges irányait, illetve az exportfejlesztés- és finanszírozás eszközeit. Emellett bemutatja a legújabb élelmiszerfogyasztási trendeket, az élelmiszerekkel szemben folyamatosan változó vásárlói igényeket és a piaci szereplés legjobb vállalati és közösségi marketinglehetőségeit is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény - másik kiemelt témaként - azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A modernizáció az agráriumban is olyan mértékben felgyorsult, hogy az innovációs változások nyomon követése az agrárvállalkozásktól is egyre komolyabb és gyorsabb tájékozódást követel meg. A konferencia arra törekszik, hogy a legnagyobb gazdasági haszonnal járó agrárinnovációs eredményeket bemutassa az ágazat szereplőinek, így sikeres gazdasági-üzleti tevékenységeik érdekében hozzájáruljon ahhoz, hogy az innovációs termékek és technológiák alkalmazhatóságában naprakészek legyenek és felhasználásukkal minél jobb gazdálkodási eredményeket érhessenek el.

A konferencia programjához kattintson ide>>

A konferenciák a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatják be és dolgozzák fel. Az eseményeken az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

A konferenciákra a portfolio.hu weboldal „konferenciák” menüpontjában, a Portfolio Agrofood 2024 Konferencia és a Portfolio Agrofuture 2024 Konferencia hivatalos felületén lehet jegyeket vásárolni. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói 35 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyeket. Akik mindkét rendezvényre jegyet vásárolnak, 50 százalékos kedvezményre tarthatnak igényt.

Az Agrofood Konferencia jelentkezési feltételeiért kattintson ide>>

Az Agrofuture Konferencia jelentkezési feltételei itt érhetők el>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?