Őrült évek jöhetnek a magyar agrárfinanszírozásban: de mire számíthatnak a cégek?
Nagy segítséget kaphatnak az agrárcégek.
Nagy segítséget kaphatnak az agrárcégek.
Óriási előrelépés várható a következő két évben.
Hatalmas veszteségek érik a magyar sertéstartókat.
2022-re is megvannak a cégcsoport tervei.
Nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni az oktatás fejlesztésére.
Már a parlament előtt van a haszonélvezeti jogokkal foglalkozó törvényjavaslat.
A következő időszakban különösen nagy szüksége lenne rá.
Tavaszig még biztosan nem lélegezhetnek fel a gazdák.
A jövőben jelentősen lerövidülhetnek a döntéshozatali eljárások.
Nagy István szerint hét év múlva meg is előzhetjük az uniós gazdákat.
A piacon tapasztalható áremelkedést a fogyasztók fogják leginkább megérezni.
Mitől sikeres a lengyel agrárgazdaság? Íme, a látványos eredmények okai.
Fontos szerepet töltenek be a tőzsdéken az élelmiszeripari cégek.
Kérdéses, hogy mikor tud kilábalni a válságból a sertés,-illetve baromfiágazat.
Egyre több termelő hagy fel a tevékenységével.
Mi történik az európai vetőmagtermeléssel?
Minden eddiginél fontosabb a keletkezett adatok felhasználása.
A fenntartható növényvédelem jövőjének kulcsa az innováció.
Ez ma az agrárium legfontosabb témája, amely nélkül nincs jövő.
Turbulens állapotok és krízishelyzet - Mi lesz veled, állattenyésztés?
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Új módszerrel látnák el energiával a földekre kihelyezett szenzorokat az amerikai kutatók.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.