Egyre nehezebb ezeknek a termelőknek: óriási a nyomás rajtuk
Németországban elkezdték szedni a legkorábbinak számító “Pfalzi spárga” első tételeit.
Németországban elkezdték szedni a legkorábbinak számító “Pfalzi spárga” első tételeit.
A szakértők szerint az árak stabilizálódása, valamint a konszolidáció felgyorsulása várható a magyar élelmiszeriparban 2024-ben.
Egyre több gazda gondolkodik el azon Magyarországon, hogy a megszokott napraforgó és kukorica helyett új növények termesztésébe kezd.
A magasabb értékesítési árak miatt mérsékeltebb az érdeklődés a hal és haltermékek iránt.
Százmilliárdos többletköltséget jelent a gyártói felelősség bevezetése az élelmiszergyártóknak.
A sertés-előállítóknak és a termelőknek is szüksége van arra hazánkban, hogy fordulat álljon be.
Jelentősen növelheti az élelmiszerárakat a hulladékgazdálkodási rendszer júliusi átalakítása.
A szakemberek szerint az új-zélandi időjárás már jobban hat a tejtermékek árára, mint a hazai.
Rengeteg a kérdőjel a tejágazat jövőjét illetően, mind Magyarországon, mind pedig Európában.
Komoly kiesést okozott az időjárás a magyar hagymatermésben, de a minőséggel nincs gond.
Komoly oka van annak, hogy miért a sajtok, tehéntúrók, tejek és joghurtok drágultak meg a leginkább.
Óriási áremelés várható a sertéságazatban az élelmiszerárstop októberi megszüntetése után.
Meredeken nő a tejtermékek ára, de egyelőre senki se tudja még, hol fog véget érni a drágulás.
Jelentős visszaesésre számítanak.
Elkerülhetetlen az áremelkedés?
Fel van adva a lecke mindenkinek.
Ezt nem lehet megúszni.
Megerősíti élelmiszerpiacát az Európai Unió.
Komoly problémákkal kell megküzdenie az olasz almatermesztőknek 2022-ben.
Kőkemény árrobbanás jön a sertéshúsok piacán.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.