Imádják külföldön ezeket a magyar húsokat: elképesztően népszerűek
A 88. berlini Zöld Héten több mint 70 ország részvételével lezajlott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Világfórum.
A 88. berlini Zöld Héten több mint 70 ország részvételével lezajlott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Világfórum.
Magyarország bővelkedik vadban, de az ára miatt csak kiemelt ünnepeken fogyasztjuk.
Bár megkérik az árát, érdemes lenne több vadhúst fogyasztani, hiszen roppant ízletes és egészséges.
A vadhús sosem számított olcsó élelmiszernek, a mostani helyzetben azonban nem túlzás azt mondani, hogy tényleg luxussá vált itthon.
Óriási lehetőségek vannak a vadhúsban, de a magyarok még nem fogyasztanak eleget belőle.
Bemutatjuk idősebb és ifjabb Támba Miklóst, a Támba Családi Holding vezetőit.
Évente mindössze kétadagnyi vadból készült ételt eszünk meg fejenként.
Útjára indult a vadhús fogyasztásösztönző kampány.
Az út melletti szántóföldeken legelésző vadak látványa mindaddig szemet gyönyörködtető, ameddig nem tévednek a kocsi elé.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
Súlyos akták maradtak örökül a következő Bizottságra, két fontos mezőgazdasági kérdésben is.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont