Gyakornoki programot indít a Mészáros-csoport: agrárosok jelentkezését is várják

agrarszektor.hu
Karrierépítési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak és a pályakezdő diplomásoknak a Mészáros-csoport. A szeptemberi tanévkezdéssel induló Talentis Gyakornoki Program résztvevői stratégiai fontosságú ágazatokban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat tanulmányaik során. Az utánpótlásképző projekt elindítását a Mészáros Alapítvány ösztöndíjasainak konferenciáján jelentették be a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának részeként.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Többek között a dizájn, a vasúti innováció és a precíziós növénytermesztés azok a területek, ahol a Talentis Gyakornoki Program várja a jövő divattervezőit, mérnökeit, menedzsereit vagy agrárszakembereit - írja közleményében a Mészáros Alapítvány. A program célja, hogy a Mészáros-csoporthoz tartozó, a gazdaság számos szegmensében érdekelt vállalatoknál szerezzenek szakmai tapasztalatot a jelentkezők. Ezért a Talentis Gyakornoki Program karrierépítési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak és a pályakezdő diplomásoknak.

A Talentis Gyakornoki Programot a Talentis Consulting Zrt. koordinálja. Gombai Gabriella, a Talentis Consulting Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy az utánpótlás képzésében résztvevő intézményekkel országszerte megkezdték a szakmai együttműködéshez, megállapodások kialakításához szükséges egyeztetéseket. A Talentis Gyakornoki Programra a jelentkezőket már most is várják, de a programban résztvevő vállalatok és oktatási intézmények listája a tanév kezdetére válik teljessé.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?