Ennyiért lehet most aranykalászos gazda! - 14 oktatóközpont árai egy csokorban

agrarszektor.hu
Földszerzéshez, pályázatokhoz nélkülözhetetlen az igazolt szakmai képesítés, aminek egyik legkedveltebb formája az Aranykalászos gazda. A "cím" egy néhány hónapos gyorstanfolyam utáni sikeres vizsgával elnyerhető. A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az agrárszektor.hu összeszedte 14 oktatóközpont képzési és vizsgadíjait.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Kezdő és gyakorlott gazdáknak egyaránt nélkülözhetetlen az Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a fölműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik az 1 hektárnál nagyobb földterület vásárlására és bérlésére. Ezen kívül anyagi támogatáshoz is segít az agrárpályázatokon keresztül. A képzésen alapvető állattartási, növénytermesztési és gépkezelői ismereteket lehet elsajátítani jellemzően három hónap alatt, de léteznek ennél kicsit hosszabb és rövidebb tanfolyamok is.

A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az egyetemek igényesek az oktatás minőségére, de nem adják olcsón a tudást, és persze vannak felkapott, több oktatási helyszínnel rendelkező képzőközpontok is, amelyek magasabb árszínvonalat engedhetnek meg maguknak a társaiknál.

A tanfolyamok egy-két héten belül elindulnak, ezért sokan most 10-50 ezer forintos árengedménnyel kínálják a szolgáltatást.

Alább összeszedtünk 14 képzőközpontot, és feltüntettük a honlapjukon rögzített árakat. Figyelem, ezek nem a kedvezményes árak! Az akciókért keressen rá a képzőhely honlapjára!

Akciómentes díjak az aranykalászos gazda képzésben (Forrás: agrárszektor.hu)
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?