Így használd az árinformációkat! - Konferencia az AGROmash Expón

agrarszektor.hu
Január 23-án, a budapesti AGROmash Expo keretein belül rendezik meg az első olyan nemzetközi konferenciát, ami a piaci információk transzparenciájáról és felhasználásáról szól. A reggel 9-től délután 4-ig tartó eseményen elsősorban kanadai és USA-beli gyakorlatokat ismertetnek a meghívottak.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében, az Agrárminisztérium (AM) támogató közreműködésével megrendezésre kerülő "A piaci transzparencia értéke - 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR)" című nemzetközi konferencia apropóját az adta, hogy a Kutató Intézet által működtetett Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) immár 20 éves múltra tekint visssza. Európai uniós jogszabályokon alapuló tevékenysége keretében a PÁIR agrárpiaci árinformációkat gyűjt, dolgoz fel és továbbít az Európai Bizottság felé, valamint oszt meg a piaci szereplőkkel. A rendszer fenntartása az EU minden tagállama számára kötelező, azonban a tagállamok és az Európai Bizottság Mezőgazdasági Főigazgatóságának illetékes szervei között az elmúlt években csak ritkán adódott alkalom a tapasztalatcserére.

A PÁIR 20. évfordulója alkalmából 2019. január 23-án megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia elsimert nemzetközi szakértők, továbbá a PÁIR adatszolgáltatóinak és adatfelhasználóinak közreműködésével e hiányt pótolja. A szakmai rendezvényen az adatok és adatszolgáltatás minősége, az adatszolgáltatók motiváltsága, továbbá a termékpályák transzparens szervezése és működése kerül a középpontba.

A konferencia részletes programja és a regisztráció is lehetséges ezen a linken. A regisztrációt január 14-ig kérik a szervezők.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?