Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.03. hétfő

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.03. hétfő

agrarszektor.hu
Erősen felhős égre számíthatunk, a napot inkább csak az ország északkeleti negyedén láthatjuk a délutáni órákban - derül ki az Agrárszektor hétfői (2020.02.03.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, hétfői (2020.02.03.) napon!

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hétfő reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, hétfői (2020.02.03.) napon.

2020.02.03. hétfő: Erősen felhős égre számíthatunk, a napot inkább csak az ország északkeleti negyedén láthatjuk a délutáni órákban. Főként a nap első felében várható kisebb eső, legkisebb eséllyel a délnyugati határ közelében. Délutánra a legtöbb helyen eláll, de északkeleten - ahol kisüt a nap - még ekkor is kipattanhatnak záporok. A nyugatias szél ismét többfelé megerősödik, néhány helyen viharossá is fokozódik. A Délnyugat-Dunántúl lesz a legkevésbé szeles vidék. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között várható. Késő estére 2 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Változóak lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Éjszaka és hétfőn napközben is többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, emiatt időszakosan nedvesek, csúszósak lesznek az utak. Az erős szél iránytartási problémát okozhat.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Hétfőn napközben már a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen az időjárás, legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet.

A következő napok várható időjárása

2020.02.04. kedd: Többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délután nyugaton, este középen is elkezdődik a felhőzet csökkenése. Több helyen várható eső, zápor, késő délutántól havas eső, a hegyekben havazás is. A délnyugati szél északnyugatira, északira fordul, és nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 13 fok között alakul, de néhol már napközben csökkenni fog a hőmérséklet.

2020.02.05. szerda: Felhőátvonulások lesznek, majd estére csökken a felhőzet. Szórványosan alakul ki zápor, hózápor. Sokfelé viharos lesz az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Friss híreink:

El tudnál vezetni egy modern gazdaságot? Ebben a játékban kipróbálhatod!
Az Epic Games Store, online számítógépes játékokkal foglalkozó áruház, egy rövid ideig ingyenesen letölthetővé tette a Giants Software nagy sikerű szimulátorát, amelyben egy modern gazdaságot irányíthatunk tetszésünk szerint. A Farming Simulator 19-ben, egyebek mellett, több mint 300 fajta mezőgazdasági gépet próbálhatunk ki, amelyeket mind valóban létező járművekről mintáztak.

Verhetetlen páros: ez a két termék uralja az európai tejfeldolgozó ágazatot
2018-ban az Európai Unió teljes tejfeldolgozásának kétharmadát két termék uralta: a sajt és a vaj. A többi tejtermék, ideértve a fogyasztási tejet is, együttesen osztozott a maradék 33%-on. A tejfeldolgozó országok listájának élén eléggé nem meglepő módon Németország található.

Megújítanák az üvegházi növénytermesztést: az ágazatnak nagy szüksége lenne rá
A projekt célja az, hogy olyan eljárásokat találjanak, amelyek visszafogják az üvegházak szén-dioxid-kibocsátását, és csökkentik a növényvédőszerek és talajjavítók használatát.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?