Együttműködést kötöttek az Auchannal a tejesek

agrarszektor.hu
Közös áruházi promóciót indított az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. Az együttműködés célja, hogy a terméktanács tagjai felhívják a fogyasztók figyelmét a magyar tejre és tejtermékekre.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A most induló, "Magyar hónap" elnevezésű kampányban a terméktanács tagjai akciósújság hirdetésekkel, televíziós reklámhirdetéssel, Facebook aktivitással és vásárlói edukációval támogatják a hazai tej és tejtermék vásárlását. Ennek részeként október 18-24. között húsz Auchan áruházban kóstoltatással és vásárlói edukációval egybekötött nyereményjátékban vehettek részt a fogyasztók. Az Auchanban eladott friss tejek csaknem száz százaléka magyar termelőktől származik.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!


A terméktanács közösségi marketingalapot működtet, amelynek célja, hogy több, gyakoribb és tudatosabb vásárlásra ösztönözze a fogyasztókat. A szervezet 2017 óta "Tej. Szívvel - lélekkel" elnevezésű programot is folytat, illetve Tejszív és Sajtszív védjegycsaládot is működtet. 

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?