Irdatlan pénzből fejleszt a csokis multicég

MTI
Mintegy másfél milliárd forintból bővíti üzemét idén a Mars Kisállateledel Gyártó Kft. A fejlesztés az alkalmazotti létszám közel 10 százalékos emelésével is együtt jár.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Bővíti csongrád-bokrosi üzemét a Mars Kisállateledel Gyártó Kft., amely az édességeiről is ismert Mars csoport érdekeltségébe tartozik. A mintegy másfél milliárd forintos beruházás 70 munkavállaló felvételét teszi lehetővé, így a cég alkalmazottainak létszáma 900-ra nőhet, emellett a beszállítói kapacitást is fejlesztik - közölte a cég az MTI-vel.

A Mars Kisállateledel Gyártó Kft. értékesítéseinek nettó árbevétele 2015-ben meghaladta a 65 milliárd, 2016-ban pedig a 60 milliárd forintot, adózás előtti eredménye 2015-ben 3 milliárd, 2016-ban pedig majdnem 4 milliárd forint volt.

A Mars csaknem 35 milliárd dolláros tőkével rendelkező, globális vállalat, egyebek mellett az M&M's, a Snickers, a Twix, a Milky way, a Dove, a Pedigree, a Royal Canin és a Whiskas gyártója. A virginiai McLeanben található központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen, több mint 85 000 munkavállalóval.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?