Az egekig dicsérik Csányi nagy húsipari cégét

agrarszektor.hu
Elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Pick Szeged Zrt. a Randstad Award-on. Az elismeréssel, amelyet idén negyedik alkalommal adtak át, a legvonzóbb hazai munkáltatókat díjazták.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő Pick Szeged Zrt. nyerte el az FMCG szektorban a legvonzóbb munkáltatónak járó címet, amellyel idén először díjazták a Bonafarm Csoporthoz tartozó húsfeldolgozó vállalatot. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek 9 szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, valamint a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

Nagy Endre, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint a Bonafarm Csoport országszerte  csaknem hatezer főt foglalkoztat. A Pick Szeged Zrt. több mint 2200 munkavállalóval rendelkezik, és a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójának számít.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?