Olasz orvvadászok pusztítottak a Tisza-tónál

agrarszektor.hu
Olasz orvvadászokat értek tetten a Tisza-tónál. Két elkövető ellen indítottak eljárást, akik több mint kétmillió forint kárt okoztak. A helyi vadásztársaság perelni akar.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A két férfinél a vadászati törvényben meghatározottnál több tőkésrécét, illetve védett csörgőrécét, barátrécét, kercerécét, továbbá jelenleg vadászati tilalom alá eső nyári ludat találtak - írja rendőrségi források alapján az Index. Erdei Péter, a vadászati jogosult abádszalóki Hubertus Vadásztársaság elnöke az MTI-nek azt mondta: a két férfi súlyosan visszaélt a bizalmukkal, kártérítési igényüknek polgári peres úton igyekeznek érvényt szerezni.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2016: két nap, 70 előadó, 800 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


A gyanúsítottak több mint kétmillió forint kárt okoztak, ebből mintegy 1 millió 700 ezer forinttal károsították meg a vadászati jogosultat. A fejenként engedélyezett napi 8 tőkésréce helyett összesen 168-at lőttek le, ezzel mintegy 1,5 millió forint kárt okoztak. Ezen felül 10 filézett nyári ludat találtak a csomagjaik között, ez további 200 ezer forint kárt jelent.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?