Megszólalt a cégvezető: a műtrágya lesz az új orosz csodafegyver?
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A karbamid világszerte elterjedten használt műtrágya, 46% nitrogéntartalmával a szilárd készítmények közt a legkoncentráltabb.
Jóval kevesebb műtrágyát vásároltak az év első kilenc hónapjában a magyar gazdák, mint tavaly ugyanekkor.
A harmadik negyedévben jelentősen megnőtt a műtrágyák és a növényvédő szerek forgalma Magyarországon.
A tavalyi év a magyar műtrágyapiacot és a növényvédőszer-piacit is alaposan felforgatta.
Jelentősen kevesebb műtrágyát vásároltak a magyar gazdák 2022-ben mint egy évvel korábban.
Elképesztően megdrágultak az inputanyagok, de éppen ezért egyre kevesebbet vásárolnak belőlük a magyar gazdák.
Megvan, hogyan lehet csökkenteni hosszútávon az inputanyag szükségletet.
Elképesztően megdrágultak a műtrágyák 2021-ben.
Megemelkedett a műtrágya ára a nemzetközi piacokon.
Granulált inhibitoros karbamid gyártás indul Bátaszéken
A szórófejek akár a 48 méteres fesztávot is elérhetik
A megfelelő nitrogénkijuttatásra érdemes odafigyelni.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.