Így lehetne sokat spórolni a növényvédelmen: ezzel rengeteg gazda jól járhat
Egy friss tanulmány szerint az ökológiai gazdálkodás növelheti a növényvédőszer-használatot a közeli földeken.
Egy friss tanulmány szerint az ökológiai gazdálkodás növelheti a növényvédőszer-használatot a közeli földeken.
A bio élelmiszerek jelentősen többe kerülnek hagyományos társaiknál, ugyanakkor megéri megvásárolni őket.
Aki nem szeretne csalódni, annak érdemes a hagyományos húsvéti sonkát választania, megbízható helyről.
Ezek a legfontosabb tudnivalók a harmadik országból származó, élelmiszercélú, növényi eredetű termékek mintavételének költségéről.
A nyugati piacon egyre drágább a hagyományos méz, a méhekkel készített méz drága kézműves különlegességé válhat.
Magyarországon minden parlamenti párt egybehangzóan a tiltás mellett foglal állást.
Ezeknek a kritériumoknak kell megfelelni, ha a piacokon szeretnénk árulni a terményeinket.
Az éghajlatváltozás miatt eltűnhetnek az évszázadok óta termesztett, klasszikus brit almafajták.
Töretlen a hagyományos piacok népszerűsége.
Kiderült, hogyan kutatnák a hagyományos ökológiai tudást.
Magas hozamú napraforgók a SAATEN-UNION-tól.
Számíthat a SAATEN-UNION hibridjeinek magas termésátlagára.
Borszűrő Szent Mihály napját tartja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark.
Változó körülmények - alkalmazkodó napraforgóhibridek.
Stabilan nő a globális függőleges gazdálkodási piac.
Legyenek gyümölcsfák a kertekben!
Az ökológiai termék fogyasztása érzelmi kérdés.
Sokan a gyengébb minőségű termékekhez nyúlnak a boltokban a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt.
2023-ban a gyomirtók, a rovarölők és gombaölő szerek voltak a legnépszerűbb növényvédő szerek a magyarok körében.
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.
A permetezés hatékonyságát rengeteg dolog befolyásolja, ha odafigyelünk, kisebb költséggel nagyobb eredményt érhetünk el.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.