Elárasztotta az EU-t az ukrán tojás: tényleg ezt sózzák rá a vásárlókra?
Tavaly, az import tojás 74 százaléka Ukrajnából és az Egyesült Királyságból származott.
Tavaly, az import tojás 74 százaléka Ukrajnából és az Egyesült Királyságból származott.
Lengyelország eddig sem volt kis szereplő, de most megszilárdította pozícióját az Európai Unió vezető baromfiexportőreként.
Az európai termelés jövőjét veszélyezteti a korlátlanul beáramló ukrán baromfihús és tojás.
Mérséklődtek a magas takarmányárak és energiaárak, ennek ellenére nem lesznek könnyű helyzetben a magyar termelők.
Magyarország kezdeményezte 2012. augusztusában, hogy május 10-ét a Baromfi Világnapjának nyilvánítsák.
A Master Good cégcsoport szerint csökkenniük kell az áraknak, ha azt akarják, hogy nőjön a fogyasztás.
Újra felütötte fejét a madárinfluenza itthon, új intézkedéseket rendeltek el két megyében is.
Óriási károkat okozott madárinfluenza az ágazatnak.
Csaknem harmadával emelkedett a baromfihús behozatala Magyarországra.
Most már tényleg emelni kell az átadói árakon.
Tarthatatlan a helyzet az ágazatban.
Nemcsak itthon népszerűek a magyar szárnyasok.
Jócskán megdrágultak a magyarok kedvenc húsai.
A baromfiágazat lehet a járványhelyzet nagy nyertese Ázsiában.
Egy év alatt 10 százalékkal nőtt a kibocsátás
Tisztíthatja a hazai piacot az EKÁER.
Megindultak a vizsgálatok.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.