Ez a disznó valóságos szexbomba - Megnyerte a szépségversenyt is

agrarszektor.hu
Sertésszépségversenyt tartottak április elsején a Somogy megyei Hajmáson. A Zselicvölgy Szabadidőparkban rendezett esemény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a Zselic természeti és gasztronómiai értékeire. A versenyt a másfél mázsás, Tünci nevű koca nyerte, aki a verseny fődíjaként új életet kezdhetett.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A napokban megrendezett verseny a valódi szépségkirálynő-választásokat idézte - foglalták össze a tapasztalatokat a szervezők. A rendezvény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a környék turisztikai és gasztronómiai értékeire. 

A zsűritagok közt volt Bíró Ramóna, a Balaton régió 2014-es borkirálynője, Májer Krisztián fitneszedző, a zsűri elnöke pedig ifj. Lóki Géza, a Zselicvölgy Szabadidőfarm igazgatója volt. A zsűri szubjektív előválogatás után hat kocát jutatott be a döntőbe, ahol végül a 1,5 mázsás Tünci győzött. A négyéves, eddig 24 utódnak életet adó koca a kiadós ebéd mellett jutalomból új életet kezdhetett egy tanyán.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?