Életbevágó témák a siófoki Agrárszektor Konferencián

Életbevágó témák a siófoki Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan lehet majd hozzájutni a több ezermilliárd forintos agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz a következő években - többek között erre fókuszál az Agrárszektor Konferencia, amelyet december 9-10-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A kétnapos rendezvény kiemelten foglalkozik az agrárágazatot is alapvetően érintő világpiaci árrobbanással, a földpiaci viszonyokkal, az állattenyésztés helyzetével és az inputpiaci kihívásokkal is

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely a hazai agrárium egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény több mint húsz kiemelt kerekasztal-beszélgetésben foglalkozik az agrárium sorsát alapvetően meghatározó témákkal, amelyek valamennyi ágazat sorsát döntően befolyásolják. Így mindenekelőtt szó lesz arról, milyen módon lehet majd hozzájutni ahhoz a több ezermilliárd forintnyi agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz, amelyet a következő években vehetnek igénybe az agrárpiaci szereplők.

A kétnapos konferencia részletesen foglalkozik azzal, hogyan hatnak az inputpiaci kihívások a növénytermelésre, illetve milyen következményekkel jár a világpiaci terményárrobbanás a növénytermelők és az állattenyésztők jövedelmezőségére. A rendezvény napirendre tűzi az agrárium számára fontos hitelezési és finanszírozási témákat, az élelmiszeripar előtt álló rendkívüli fejlesztési lehetőségeket és a földpiaci változásokat is. Emellett a szekciók megvitatják többet között a generációváltást, az agrárintegrációt, a precíziós gazdálkodást és az agrárdigitalizációt érintő kérdéseket is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A rendezvény felkért előadói között az államigazgatási, az üzleti, a pénzügyi és a szakmai-érdekképviseleti szféra csúcsvezetői vesznek részt. A kerekasztal-beszélgetések mellett színvonalas szakmai előadások hangzanak el, és az eseményen lehetőség nyílik személyes szakmai konzultációkra, üzleti megbeszélésekre is.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>  

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?