Új agrár-hitelkonstrukciót jelentett be az MKB Bank

agrarszektor.hu
Az MKB Bank az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvánnyal (AVHGA) együttműködve új, kedvező finanszírozású agrár hitelkonstrukciót dolgozott ki, valamint együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetemmel.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az MKB Bank az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvánnyal együttműködésben kidolgozott új agrár-hitelkonstrukciója kedvező finanszírozást nyújt - írja közleményében az MKB. Az őstermelők, családi gazdálkodók, egyéni vállalkozók a vállalkozásuk életciklusához és a gazdálkodás szezonalitásához igazítható, személyre szabható finanszírozási lehetőséget kaphatnak. A finanszírozást - maximum 20 év futamidőre - termőföldvásárlásra, mezőgazdasági tevékenységhez kapcsolódó beruházásra, - maximum 10 év futamidőre - fejlesztésre fordíthatják, továbbá - maximum 5 éves futamidővel - akár szabad felhasználású hitelként is igényelhetik. A termőföld és magánszemély készfizető kezessége mellett a hitel további, fő fedezetéül az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása szolgálhat.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A Szent István Egyetem gyakorlatorientált képzést folytató felsőoktatási intézményként rendkívüli képzési tapasztalattal, átfogó elméleti és alkalmazott kutatási referenciával rendelkezik. A most aláírt együttműködési megállapodás értelmében az MKB Bank a jövőben szakmai támogatást nyújt az egyetemi képzésekhez, kutatásokhoz. A felek kölcsönösen segítik egymást nemzetközi kapcsolataik ápolásában, bővítésében és az ezekből adódó szakmai ismeretek, tapasztalatok közös hasznosításában. Szakmai-tudományos eseményeiken részvételi lehetőséget biztosítanak egymás számára és közösen is szerveznek rendezvényeket. Képzési programjai, tanterve kialakításánál a SZIE a jövőben fokozattan figyelembe veszi a bankszektor munkaerő-piaci igényeit.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?