Díjazzák az innovációt

agrarszektor.hu
A Magyar Innovációs Nagydíj mellett átadják az ipari, az agrár és a környezetvédelmi díjakat

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Ismét díjazzák a legjelentősebb innovációs teljesítményeket, a 2013. évi Magyar Innovációs Nagydíj mellett további hat innovációs díjat adnak át március 28-án az Országházban - közölte a Magyar Innovációs Szövetség.

A nagydíjat az a Magyarországon bejegyzett vállalat, illetve társaság kapja, amely tavaly a legnagyobb jelentőségű, nagy hasznot hozó innovációt valósította meg.

A szövetség közleménye szerint a pályázati felhívásra 26 jelentkezés érkezett. A tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság az előzetes értékelések után március 4-i ülésén választotta ki a díjra esélyeseket. Ezt követően a legjobbnak ítélt pályázatokat titkos szavazással rangsorolták, és odaítélték a díjakat.

A pályázatra a gazdaság különböző ágazataiból érkeztek pályamunkák. A gépészet, a műszergyártás, a gyógyszeripar és az informatika területén voltak 2013-ban kiemelkedő innovációs teljesítmények - közölte a szövetség.

A Magyar Innovációs Nagydíj mellett átadják az ipari, az agrár és a környezetvédelmi díjakat, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs díját, valamint a Magyar Innovációs Szövetség start-up innovációs díját.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?