Jövőre is lesz AGROmashEXPO, de a koronavírus-járvány miatt kicsit másképp

Jövőre is lesz AGROmashEXPO, de a koronavírus-járvány miatt kicsit másképp

agrarszektor.hu
Január 27-30. között a megújult kiállítási területen várja a kiállítókat és a látogatókat az AGROmashEXPO.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2021 januárjában a fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett kerül megrendezésre az AGROmashEXPO, Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye. A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket, tudhattuk meg a vállalat közleményéből.

A Hungexpo számára elsődleges a kiállítók, a látogatók és munkatársaik egészsége, ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által jóváhagyott Covid kézikönyvben kidolgozott szigorú egészségügyi protokollt léptetik életbe rendezvényeiken. Magyarországon a jelenlegi szabályozás értelmében a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett nincs akadálya az üzleti rendezvények megtartásának. A szakkiállításon való részvétel nem hasonlítható a zenés-táncos tömegrendezvényekhez, kisebb kockázatot jelent, mint vásárolni menni vagy tömegközlekedési eszközt használni.

A kép csak illusztráció (Forrás: Getty Images)

A cég vezetőségének meggyőződése, hogy az üzleti életnek, a gazdaságnak működnie kell, ehhez pedig szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Ehhez kíván platformot nyújtani a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói számára a január végén megrendezésre kerülő szakvásár, amelyet már a Hungexpo megújult pavilonjaiban rendeznek meg. Az igényt a kiállításra jól jelzi, hogy eddig több, mint 120 kiállító cég jelentkezett, és folyamatos az érdeklődés.

A Hungexpo sajnálattal értesült a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) elnökségének azon döntéséről, hogy 2021-ben nem kívánják megrendezni az AgrárgépShow-t. Az AGROmashEXPO természetesen vár minden, kiállítani, üzletet kötni szándékozó céget, ahogyan a mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, innovációk iránt érdeklődő vásárlókat is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?