Ilyen játékot még nem láttál: drónt nyerhet, aki jól tippel

Ilyen játékot még nem láttál: drónt nyerhet, aki jól tippel

agrarszektor.hu
Számodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Ha így van, töltsd ki a Nagy Diák Agrártesztet, hogy képben legyél a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákkal!

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Nagy Diák Agrárteszt - mezőgazdálkodj okosan! néven online vetélkedőt indított a DUE Médiahálózat - írja közleményében a cég. A tesztet bárki kitöltheti a www.agrarteszt.hu oldalon, de a háromfordulós nyereményjátékban csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt. A teszt segítségével lerántjuk a leplet a mezőgazdaságban alkalmazott high-tech eszközökről és arról a valóságról, ahol a legmodernebb technológia segítségével minőségibb termelést és jobb életkörülményeket tudunk elérni, miközben a jövő generációinak érdekében biztosítani tudjuk a környezeti fenntarthatóságot is. A játékban részvevők megtudhatják, mikortól fogunk mesterséges húst enni, mire jó az okostraktor és miért fontos az energiaültetvény.

A verseny első, online fordulója 2020. április 15-ig tart. Az itt legjobb eredményt elért 1000 játékos kap meghívást a 2020. május 21-én -, a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül - megrendezendő középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 12 agrártudós között dől el a verseny. A fődíj egy profi drón és egy drónkezelő tanfolyam. A második helyezett 50 000, a harmadik pedig 25 000 forintos műszaki vásárlási utalványt nyerhet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?