Tuti megoldás elfoglalt gazdáknak: vége az unalmas adatrögzítésnek

agrarszektor.hu
Passzív adatgyűjtő és -elemző rendszert fejleszt az AgCode. A precíziós megoldás azoknak a gazdálkodóknak készül, akik kevesebb időt szeretnének az adminisztrációval és a különféle készülékekkel foglalkozni, helyette inkább a tényleges mezei munkákra fókuszálnának. Az AgCode Passive ezeknek a gazdálkodóknak készül.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A gazdaságok számára szoftvereket fejlesztő AgCode ambíciózus projektbe fogott, amikor egy olyan rendszer fejlesztésébe kezdett, amely automatikusan rögzíti és optimizálja a betakarítást, a permetezés és az egyéb mezei munkákat. Az AgCode Passive névre keresztelt rendszer a GPS-es helyzetmeghatározással rendelkező gépek és eszközök által szolgáltatott adatokat használná, méghozzá valós időben, írta meg a Future Farming.

A cég állítása szerint az AgCode Passive rendszert azok a vásárlók ihlették, akik elmondásuk szerint több időt szerettek volna a földeken tölteni, és kevesebbet kütyünyomkodással vagy íróasztal előtti környedéssel. A fejlesztés már több mint egy éve tart, a tesztek során pedig a rendszer sikeresen teljesített minden kitűzött célt. "Passzívan" és problémamentesen gyűjti és rögzíti az adatokat, és hatékony, átlátható jelentésekké, kimutatásokká formálja azokat. A rendszer működéséről az alábbi tájékoztató videót tette közzé az AgCode.

A cég tervei szerint az AgCode Passive 2020 első hónapjaiban elérhetővé válik majd a vásárlók számára.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 17. 12:14