Nem szórakozik az amerikai gépgyártó: ilyenek lesznek a Massey Ferguson új traktorai

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson az új, NEXT Edition névre keresztelt specifikáció bevezetésével valóban a következő szintre emeli a traktorok teljesítményét és megbízhatóságát. A cég a négy új modell kialakításánál arra törekedett, hogy mindenből a legjobbat rakja össze.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A NEXT Edition a Massey Ferguson 110 lóerős 5711 S Dyna-4, a 130 lóerős 5713 S Dyna-4, a 200 lóerős 7720 S Dyna-VT és a 255 lóerős 7726 S Dyna-VT modelljeinél lesz elérhető. A NEXT Edition specifikáció az 5700 S Alapvető és a 7700 S Exkluzív kiszerelésekben elérhető funkciókat fogja kombinálni, és még némi extrát ezeken felül, derült ki az Agriland cikkéből.

Az új traktoroknál a motorháztetőkre egy egyedi NEXT Edition embléma is kerül majd, és a vezetőfülkékben is jelzi majd egy tábla, hogy az egység az új kiadáshoz tartozik. Az új modellek a Massey Ferguson ikonikus vörös színében fognak pompázni, de egy megkülönböztető fekete rácsmintával lesznek ellátva. A traktorok teljesen fekete színben is kaphatóak lesznek majd. A traktor színe nem fogja befolyásolni az árat.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A két 5700 S Dyna-4 modell NEXT Edition változatai az Alapvető specifikációhoz képest a következő extrákkal fognak rendelkezni: légrugós forgószékkel, mechanikus vezetőfülke-felfüggesztéssel, a hidraulikus rendszer kiszolgálására egy 100 liter/perc teljesítményű szivattyúval, AutoDrive funkcióval a Dyna-4 váltóműhöz, 3 mechanikus szeleptűvel a hidraulikus szelepekhez, valamint egy akár 12 ledlámpából álló, közúti közlekedési és munkavilágítási fényrendszerrel. 

EZ IS ÉRDEKELHET
A 7700 S Dyna-VT NEXT Edition modellek pedig az Exkluzív specifikációhoz képest az alábbi extrákkal és bónusz funkciókkal fognak rendelkezni: egy nagyteljesítményű integrált első kapcsolódási rendszerrel (Integrated Front Linkage System, IFLS), széles első és hátsó sárhányókkal és egy legfeljebb 16 ledes közúti és munkalámpából álló világítási rendszerrel. Az egységek a SpeedSteer rendszerrel is fel lesznek szerelve, amely egyszerűbbé és gazdaságosabbá teszi a traktor kormányzását.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?