Kihagyhatatlan lehetőség a növényvédelmi szakembereknek: itt lehet jelentkezni

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézete és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 2019. szeptemberében két alkalommal is permetezőgép-felülvizsgálati alapképzést indít a növényvédelmi szakemberek számára. A kurzusok mindkét esetben egynaposak lesznek, szeptember 19-én és 24-én kerülnek megrendezésre Gödöllőn.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Mivel az új szabályozás értelmében mostantól háromévente kötelező műszaki felülvizsgálatot végezni a növényvédelmi permetezőgépeken, a NAIK MGI és a NÉBIH erre felkészítő egynapos alapkurzusokat hirdetett meg szeptember második felére. A jelentkezők nagy számra való tekintettel két időpontra, szeptember 19-e és 24-e, is meghirdették az alapkurzust.

A kurzuson való részvétel feltétele továbbá, hogy a képzés díjának befizetéséről szóló igazolást, valamint a képzés teljesítésére kiválasztott dátumot legkésőbb szeptember 12-ig el kell küldeni a novenyvedelem@nebih.gov.hu e-mail címre. Ezt az igazolást hitelt érdemlő módon a képzés napján is át kell adni a szervezőknek.

A jelentkezések visszaigazolása válaszlevélben történik. A férőhelyek korlátozott száma miatt, ha az egyik időpont betelt, a jelentkező automatikusan már csak a másik időpontban megszervezett alapképzésen vehet részt. Az alapképzés szakmai ismeretanyagának elsajátítása vizsgaköteles. Az eredményes vizsgáról a Nébih tanúsítványt állít ki. A műszaki felülvizsgálatot végzők számára fontos lehet, hogy elérhetőek a Nébih honlapján a növényvédelmi gépek felülvizsgálata során készítendő jegyzőkönyvek mintái, de az elérhető jegyzőkönyv-mintákkal azonos tartalmú, tehát adatközlésében azonos, ám más formátumú jegyzőkönyveket a Nébih elfogadja. A jegyzőkönyv minták megtalálhatók a Nébih honlapján.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?