Hidas műtrágyaszóró? - Új óriásgépek születtek francia-brazil együttműködésben

agrarszektor.hu
A francia gépgyártók is beszállnak a brazil mezőgazdaság ellátásába. Az eilbote-online.com adta hírül, hogy a Sulky a brazil Uniporthoz és Tellushoz szállít felépítményeket, és a jövőben közös fejlesztésű, minden korábbinál nagyobb tartálykapacitású gépek kialakítására törekszenek. A dél-amerikai ország feltett szándéka, hogy a következő 10 éven megduplázza mezőgazdasági kibocsátását.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A francia Sulky és a brazil Jacto mezőgazdasági gépgyárak 2016-ban kötöttek stratégiai partnerséget, amikor

Brazilia bejelentette, hogy a következő 15 évben megduplázza mezőgazdaságának a termelését.

A partnerség közös kutatásra és fejlesztésre és a Sulky által történő gép-, adapter- és komponens szállításokra terjed ki. 2020-ra pedig már új közös fejlesztésű felépítményeket szállít majd a Sulky a Jacto magajáró alvázakra, amelyek tartálykapacitása 7,5 m3-es lesz, illetve 2021-ben új vontatott műtrágyaszóró gépeket és komponenseket küld brazil partnerének.

Ezidáig már több mint 100 darab kooperációban készült magajáró műtrágyaszórót értékesítettek a nagyobb farmok részére az országban, és több száz egyéb műtrágyaszórót is eladtak. Az idei Sulky-szállítások 150 gépre és rozsdamentes anyagból készült, röpítőtárcsás műtrágyaterítő szerkezetekre vonatkoznak. Ezek között 100 darab 5 m3-es tartállyal készült műtrágyaszóró felépítmény szerepel a brazil Uniport 5030 NPK-hoz, amely a Jacto magajáró, hidas alvázakra kerül felszerelésre. Az eszköz 50 méteres távolságban képes egyenletes szórásra. Illetve leszállítanak 50 darab Tellus 10000 NPK 10 m3-es tartállyal rendelkező, vontatott műtrágyaszórót is.

Az alábbi videóban a hidas műtrágyaszóró mutatkozik be:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?