Jövő héten már lesz NAKAkadémia

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az idei évben is elindítja ingyenes szakmai fórumsorozatát, melyet az elmúlt évben NAKAdémia néven már megismerhették a gazdálkodók, szaktanácsadók. Idén is a a termőföld minőségi védelme lesz az előadások középpontjában.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2018-ban a gazdálkodók a "Humusz a termőföld lelke" című sorozatban ismerkedhettek meg a talaj termőképességét biztosító szervesanyag-tartalom, az élővilág és a szerkezetesség megőrzésének fontosságáról, melyek lényeges szerepet játszanak a szélsőséges időjárás okozta stresszhelyzetek csökkentésében, és ezáltal a gazdaságosabb termelés biztosításában.

Ebben az évben a "Hogy a földünk termő legyen" című rendezvény megnevezése jelzi, hogy ismét a talaj, a termőföld minőségi védelme marad fókuszban. Az előadások rámutatnak a helyes mintavétel fontosságára, a precíz tápanyag-gazdálkodás lehetőségére, a talaj szerkezetességének, kémhatásának megfelelő fenntartási, javítási lehetőségeire, mely helyes gazdálkodási gyakorlatok természetesen visszahatnak a tápanyag- és vízmegőrzés lehetőségére, ezáltal az optimális terméseredmények elérésére.

A NAKAdémia tavaszi rendezvényeinek helyszínei:

  • 2019. február 21., Szombathely
  • 2019. február 26., Komárom
  • 2019. február 28., Tarcal

Részletes program és regisztráció az eseményekre itt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?