JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!
Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!
Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
A képzés kapcsán fontos megemlíteni a gyakorlatorientáltságot, a tényt, hogy az oktatók az iparág elismert szakemberei, a képzésben részt vevők pedig az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak, derült ki a Szent István Egyetem közleményéből.
A képzés tematikája a következő részekből áll:
- technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
- minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
- gazdasági, marketing és jogi ismeretek
- élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
- adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák
A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indulása: 2020. február 14.
Képzési formák:
- alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
- felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam
Az érdeklődők a képzéssel kapcsolatos részletekről és a jelentkezés módjáról ezen az oldalon tájékozódhatnak.
A jelenlegi képzésekről képeket itt, videókat pedig itt találhatnak a képzés iránt érdeklődők.
Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.