Bárki ingyen hozzájuthat a magyar meggyhez a következő napokban

agrarszektor.hu
Ingyenes meggykóstoltatási akció keretén belül népszerűsítik a magyar termelők a gyümölcsöt június 25. és 27. között 25 helyszínen, 20 vidéki városban. A termékmarketing akció legfontosabb feladata a tudatos és napi szintű zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése, valamint a termékek élettani hatásának minél részletesebb megismertetése.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Az akció során előre meghirdetett helyeken és időpontokban friss meggyel kínálják majd a járókelőket, a kóstoló mellé pedig olyan szórólapot adnak majd, amely a meggyfogyasztás pozitív hatásaira hívja fel a figyelmet - írja közleményében a Fruitmarketing Kft. Nemzetközi kutatások eredményei igazolják, hogy a meggy a legerősebb természetes vírusirtó, serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében és javítja az emésztést. 

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A Fruitmarketing Kft. koordinálásával két szövetkezet termelői közösen biztosítják a körülbelül 5 tonna meggyet az akcióhoz. A szakmaközi összefogás eredményeként kedd (június 25.) reggeltől csütörtök (június 27.) délutánig a Balaton déli partján található településeken, valamint Bács-Kiskun megye 10 városában kóstolhatják meg a magyar meggyet a járókelők. A meggyosztást többek között Balatonbogláron, Balatonlellén, Siófokon, Kecelen, Fonyódon, valamint Balatonfenyvesen rendezik meg. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?