Rengeteg magyar vág ebbe bele tavasszal: tudhatnak valamit?
Egyre népszerűbbek a városokban a közösségi kertek, ahol bárki termelhet zöldséget magának.
Egyre népszerűbbek a városokban a közösségi kertek, ahol bárki termelhet zöldséget magának.
Itt az ideje megtámogatnunk növényeinket, hogy könnyedén átvészeljék a telet, tavasszal pedig újult erővel bontsanak szirmot, növekedjenek.
Az egyre népszerűbbé váló dombágyás hasonlít a magaságyáshoz, de sokkal egyszerűbben elkészíthető.
A kis élőlények nagyon sok bosszúságot okozhatnak, de, mint szinte mindenre, erre is van megoldás.
Mintegy húszmillió tasakos vetőmag talál gazdára Magyarországon a mostani szezonban.
A magaságyásos növénytermesztés számos előnnyel rendelkezik a hagyományos szabadföldi termesztés ellenében.
Ezekkel a kerti munkákkal nem szabad sokat várni, minél előbb el kell végezni őket!
Az RTL Klub Házasodna a gazda sztárjával, Alfonz gazdával beszélgetett az Agrárszektor.
Ezt egy kerttulajdonos sem úszhatja meg.
Ezek most a legfontosabb kerti munkák Megyeri Szabolcs szerint.
Súlyos károkat okoznak a lepkék hernyói a káposztáskertekben.
Sok zöldség kis helyen is elfér!
Nem csak ételeinkkel tehet csodát a fahéj.
A növények meghálálják, ha odafigyelünk rájuk.
Érdemes belevágni, rövid időn belül megtérülhet a beruházás.
Ezeket a zöldségmagokat vesd el most.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Új módszerrel látnák el energiával a földekre kihelyezett szenzorokat az amerikai kutatók.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.