Megszólalt a badacsonyi borász: ezért lehet jó éve idén a magyar boroknak
Az utolsó pillanatban érkezett az augusztus végi csapadék.
Az utolsó pillanatban érkezett az augusztus végi csapadék.
Minden ország küzd a saját termékeiért.
Nagyon mély zsebbe kell nyúlnia annak, aki meg szeretné venni.
Badacsonyi és partiumi borok nyerték a 2020-ban a kitüntető címet.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
A növényvédelem most a legkisebb probléma.
Megújult a badacsonyi Hableány.
Csúcsszezon decemberben.
Az időjárás jót tett a minőségnek.
Közérdekű védekezés zajlik a dunántúli ültetvényeken.
Ez a "Furmint Éve".
A helyiek szerint csúsztat és félreérthető a Nébih.
Rohamléptekben terjed a szőlőt károsító aranyszínű sárgaság.
A szakember szerint az agrár- és az élelmiszerban a kapacitásnövelő beruházások a második félévben, vagy inkább jövőre indulhatnak be.
Az út melletti szántóföldeken legelésző vadak látványa mindaddig szemet gyönyörködtető, ameddig nem tévednek a kocsi elé.
Egyre nagyobb az igény a mentes termékekre, napjainkban az emberek körülbelül 10 százalékának van szüksége arra, hogy gluténmentesen étkezzen.
A haszonnövényeink vitamintartalma folyamatosan csökken, beltartalmi értékeik már meg sem közelítik az évtizedekkel ezelőtti szintet.
A hazai növénytermesztők még nem tartják olyan fontosnak a fenntarthatóság kérdését, mint az állattenyésztők.
A szálastakarmány-betakarítás gépeinek szerves részét alkotják cégünk kínálatában a szlovén SIP gépei.
Töprengéssel teli és nagyon elhúzódó kezdet jellemezte az idei fajtaválasztási szezont