72 kilós halóriást fogtak Baranyában: keményen megküzdöttek a kapitális állattal

agrarszektor.hu
Egy 72 kilogrammos, 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a merenyei horgásztóból két férfi. A kapitális halat egy tenyeres kárásszal sikerült horogra akasztaniuk a horgászoknak, majd 30-40 percig fárasztottak az állatot a partra húzás előtt. Miután lefotózták a kapitális állatot, visszaengedték a tóba.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hatalmas, 72 kilogrammos, és 210 centiméter hosszú harcsát fogott ki a Baranya megyében található merenyei horgásztóból két szigetvári férfi - írja az Infostart a bama.hu-ra hivatkozva. Az egyik férfi a megyei hírportálnak elmondta, hogy korábban is fogtak már nagy méretű, 30-40 kilós halakat, ám most egy jóval nagyobb példány akadt a horgukra.

Egy sekélyebb részen tartózkodtak, amikor az állat ráharapott a tenyeres kárászra. A két férfi elmondása szerint a halnak erős húzása volt, így számítottak rá, hogy nagy hallal van dolguk. A fárasztás 30-40 percig tartott, mire partra tudták húzni a kapitális állatot. Miután kép készült a szép zsákmányról, visszaengedték a tóba.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?