Megállapodást kötött egymással a magyar agrárium két meghatározó szereplője

Megállapodást kötött egymással a magyar agrárium két meghatározó szereplője

agrarszektor.hu
A magyar agrárium két meghatározó szereplője, a Hungrana Kft. és a Vitafort Zrt. szeptember 23-án az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásáron hivatalos keretek között hosszútávú stratégia megállapodást írt alá, ezzel a többéves sikeres együttműködésük újabb mérföldkőhöz érkeztek. A stratégiai megállapodást Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója és Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója írták alá.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozója, a Hungrana Kft. és a közép-európai térség egyik meghatározó, a magyar takarmánypiac élenjáró vállalata, a Vitafort Zrt. között évtizedek óta sokrétű, aktív kapcsolat áll fenn. Azon túl, hogy kereskedelmi ügyleteket bonyolítanak, több közös projektekben is részt vesznek, kutatás-fejlesztési témákban dolgoznak együtt, termékfejlesztés és közös média megjelenések színesítik a mindennapokat. Ennek egyik állomása volt a tavalyi év közepén az az együttműködési megállapodás, melyet a két vállalat közösen kötött a NAIK-kal, amelynek értelmében a kutatóbázis szakembereivel karöltve, közösen fejleszthetik tovább a GMO-mentes takarmánygyártást, a Nemzeti Fehérjeprogram elkötelezett támogatójaként részt vesznek a kutatás-fejlesztésben is.

Mindkét vállalat vezetői és munkatársai elhívatottak a legmagasabb szintű magyar minőségi gyártás, valamint az országon átnyúló partnerkapcsolatok iránt. A közös célok, az innovatív gondolkodásmód az alapja a mai napon létrejött három évre szóló megállapodásnak, mely a Vitafort Zrt. számára folyamatos, kiszámítható és GMO-mentes alapanyagellátást biztosít. A Hungrana Kft. pedig azon misszióját válthatja valóra ezzel, hogy a megbízható termelésből előállított takarmány a hazai állattenyésztők számára biztosítja a legkiválóbb minőségű takarmány ellátást. A két, komoly szakmai múlttal rendelkező vállalat elkötelezett támogatója a hazai mezőgazdaságnak, elengedhetetlen számukra, hogy még több hozzáadott értéket teremtsenek a magyar agrárium és a gazdálkodók részére, és a hazánkban megtermelt ipari felhasználású kukorica feldolgozott formában kerüljön a nemzetközi piacokra.

Címlapkép: Kulik Zoltán és Reng Zoltán (Forrás: Hungrana Kft.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?