Koronavírus: változik az ügyfélfogadási rend az Agrárkamaránál a járvány miatt

Koronavírus: változik az ügyfélfogadási rend az Agrárkamaránál a járvány miatt

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) vezetése - a koronavírus-járvány miatti kormányzati intézkedések nyomán, tagjainak és a munkavállalóinak védelme érdekében - felülvizsgálta a kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét, és 2020. november 16-tól módosított ügyfélfogadási rendet vezet be.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozását célzó újabb kormányzati intézkedések nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - felelős munkáltatóként és közel 400 ezer taggal rendelkező köztestületként - felülvizsgálta a legtöbb személyes ügyfélkapcsolatot lebonyolító kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét - írja közleményében az Agrárkamara. A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni. A módosított ügyfélfogadási rend a kormányrendelettel összhangban egy hónapig érvényes, amennyiben ez idő alatt újabb intézkedésekre kerül sor, a kamara ismét felülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

A kamara ezúton is felhívja tagjai figyelmét, hogy mindenki egészsége megőrzésének érdekében elsősorban telefonon vagy e-mailben keressék a falugazdászokat, az ügyfélfogadást végző munkatársakat, illetve kizárólag indokolt esetben kezdeményezzenek személyes találkozást. Személyes találkozás esetén a zárt térben kötelező a maszk viselése. A NAK a falugazdász-hálózatnál, illetve az ügyfélfogadási pontokon a lehető legkisebbre kívánja csökkenteni a fertőzés terjedésének lehetőségét, az ügyfelekkel való személyes érintkezések számát, ezzel is megóvva tagjait és munkatársait is a kockázatoktól, ugyanakkor egyedi esetekben biztosítani kívánja a szakmai segítséget.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?