Megállapodást kötött a Budapest Bank és a NAK

agrarszektor.hu
A Budapest Bank és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) képviselői stratégiai megállapodást írtak alá azzal a céllal, hogy a jövőben közösen segítsék a magyar agrárium versenyképességének növekedését. A két intézmény szándéka, hogy a szektor finanszírozását a mezőgazdasági vállalatok igényeire szabott banki és egyéb termékekkel, szolgáltatásokkal, illetve megfelelő tájékoztatással és szaktanácsadással segítsék. A megállapodást Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Lélfai Koppány, a Budapest Bank vezérigazgatója látta el kézjegyével.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A stratégiai együttműködési megállapodás tartalmazza azokat a célkitűzéseket, amelyeket a Budapest Bank és a NAK közösen fogalmazott meg a hazai agrárium támogatása érdekében. Ennek részeként a pénzintézet és a kamara kölcsönösen arra törekednek, hogy a magyarországi mezőgazdaságban tevékenykedő szervezetek az Európai Unió 2014-2020-as költségvetési időszakában rendelkezésre álló közösségi és nemzeti pénzügyi forrásokat minél sikeresebben vehessék igénybe. Ehhez kapcsolódóan kiemelt hangsúlyt helyeznek arra, hogy megfelelő tájékoztatás, releváns szakmai tanácsadás és egyéb, a támogatások igénybe vételét segítő kamarai szolgáltatások váljanak elérhetővé az agrárvállalkozások számára - írja közleményében a Budapest Bank.

Győrffy Balázs és Lélfai Koppány

A megállapodás értelmében a kamara együttműködik majd a Budapest Bankkal a lehetséges finanszírozási források feltárásában. Emellett az agrár- és élelmiszeripar számára releváns banki termékek esetén a NAK szakértői véleményeket és javaslatokat fogalmaz majd meg a pénzintézet irányába - mondta Győrffy Balázs, a NAK elnöke.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06