Újra 1400 cent fölött a szója

agrarszektor.hu
Egyértelműen a szója lett a tegnapi nap legnagyobb nyertese, de szépen teljesített a búza és a kukorica is a chicagói árutőzsdén.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

44 centet tudott emelkedni tegnap a szója, így 18 centtel került az 1400-as árszint fölé az árfolyam. A mai kereskedés korai adatait nézve mára sem fogyott még el teljesen az ereje, reggel óta már ledolgozott egy 10 centes esést és már közel ugyanekkora pluszban van.


A búza a várakozásoknak megfelelően szép lassan közelíti a 780-790 centes szintet, a tegnapi 12 centes növekedés után pillanatnyilag fél százalékos emelkedéssel egyelőre 771 centen áll.


A kukorica ugyancsak magasabb sebességre kapcsolt, a tegnapi napon két százalékot meghaladó növekedést sikerült produkálnia. Egyelőre a mai napon még jóval visszafogottabban teljesít, bár ebből még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni. 725 centes jelenlegi árfolyama egyelőre még bőven tartogat lehetőségeket a valószínűsített 740 centes szint elérésére. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?