Agráripari céget alapított Tiborcz István

Agráripari céget alapított Tiborcz István

agrarszektor.hu
Decemberben létrejött a BDPST Agráripari Zrt., a Tiborcz István többségi tulajdonában levő cégcsoport legújabb tagja. A cégcsoport ezzel új területre lépett, mivel eddig főleg az ingatlanpiacon és a turizmusban tevékenykedtek.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2023. december 19-én újabb vállalkozással bővült a Tiborcz István többségi tulajdonában lévő BDPST Zrt.: ekkor jegyezték be ugyanis a BDPST Agráripari Zrt.-t a szokásos ötmillió forintos jegyzett tőkével. Az új cég főtevékenysége ugyan az üzletviteli, és egyéb vezetési tanácsadás, de a nevéből arra lehet következtetni, hogy az agráriumban fog dolgozni - írta meg az mfor.hu. Ez új irányt jelenthet, hiszen a BDPST csoport eddig zömmel az ingatlanpiacon és a turizmusban bukkant fel.

Azt eddig is lehetett már tudni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök veje őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint hét esztendeje, valamint a BDPST idén tavasszal megszerezte a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék egyik meghatározó borászatát, a Patricius Borházat. Szőlőbirtokaik 4 település határában 68,5 hektáron (Tokaj, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Sárazsadány), 6 dűlőben találhatóak.

Az új cég többi adata megegyezik a BDPST korábbi vállalkozásainak ismérveivel, így a Pasaréti úton van a központja és Malik Zoltán az ügyvezetője. Hogy pontosan mivel fognak foglalkozni, azt egyelőre még nem lehet tudni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?