Olyan időjárás jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi vár ránk

Olyan időjárás jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi vár ránk

agrarszektor.hu
Egy nap tavasz jön Magyarországon, délen 16-17 fok lehet csütörtökön. A januári "meleg" azonban nem tart sokáig, péntekre egy csapásra visszatér a tél.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Jelentős enyhülés jön a következő óráktól, délnyugat felől valósággal ömlik be a melegebb levegő, ami az egyre többfelé feltámadó délies szélnek köszönhetően a talaj közelében is fogja éreztetni hatását - írja az Időkép. Esővel, záporokkal tarkított időjárást tartogat a holnapi nap, de főként az ország déli felén hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet, kisüthet a nap. A kevésbé szeles északi és nyugati tájakon 10 fok alatt maradnak a maximumok, míg az ország szeles déli-délkeleti felén 10 fok fölötti értékeket mérhetünk. A legmelegebb a déli határ közelében lesz, 16-17 fokot mutathatnak a hőmérők a délutáni órákban.

Aztán ezzel vége is a januári tavasznak. Csütörtök éjjel erős, viharos északi-északnyugati szél támad, az érkező csapadék észak-északnyugat felől egyre inkább havas esőbe, havazásba megy át, péntekre visszatér a télies idő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?