Erdészek figyelem! Több változás is élesedett a fejlesztési pályázatban

Erdészek figyelem! Több változás is élesedett a fejlesztési pályázatban

agrarszektor.hu
Erdőgazdálkodók, erdészeti szaporítóanyag termelők figyelem, változott az erdészeti genetikai erdőforrások fejlesztési pályázata. 2020. február 14-én a Széchenyi 2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint több pontban is módosult a VP4-15.2.1.2-17 kódszámú felhívás.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Több változás is élesedett az "Erdészeti genetikai erdőforrások fejlesztése" elnevezésű pályázatban - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Összegyűjtöttük, mely pontok módosultak, ugyanakkor a módosított pályázati dokumentáció az alábbi linken érhető el.

I. A támogatási kérelem benyújtására nyitva álló utolsó határidő 2021. december 31-re változott. Értékelési határnapokként az alábbi dátumokat határozták meg: 2020. március 2., 2020. június 30., 2020 december 31., 2021. június 30. és 2021. december 31.

II. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeget a korábbi 2,24 milliárd Ft-ról 1,10 milliárd Ft - ra módosították.

III. A keretösszeg csökkenésével összhangban felére redukálódtak a felhívás 3.7.1. Indikátorok fejezetében található indikátorszámoknál feltüntetett célérték összegek. 

IV. Átvezetésre kerültek a támogatói intézményrendszerben bekövetkezett változások: A minisztériumok közötti jogutódlás következtében a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága az Agrárminisztérium Vidékfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága (korábban: Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága). 

V. A felhívással összhangban módosult a támogatói okirat is.

VI. Továbbá a finanszírozással kapcsolatos határidőket illetve a projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartamokat már nem a Támogatói Okirat kézbesítésétől, hanem a Támogatói Okirat hatályba lépésétől számítva határozzák meg.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 17. 10:03