Még Magnumnak sincs ingyen a víz - Megbüntették Tom Sellecket

agrarszektor.hu
Több tízezer dollárra büntették Tom Selleck, amerikai színészt, miután egy kaliforniai vízmű keresetet nyújtott be ellene. A vállalat szerint az egykori Magnum több alkalommal is vizet lopott a farmjára, ahol avokádót termeszt. A kereset szerint a színész 2013 óta rendszeresen illegálisan szerezte a vizet birtokára.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Húszezer dolláros kártérítést kell fizetnie Tom Selleck, amerikai színésznek, miután közel két éven át rendszeresen vizet lopott Kaliforniában. A Magnum-sorozat sztárja ellen a Calleguas Municipal Water District nevű, helyi vízmű nyújtott be keresetet idén júniusban. Szerintük ugyanis több tucatnyi alkalommal töltöttek meg egy folyadékszállító járművet vízzel, amelyet végül a jelenleg hetvenéves színész 24 hektáros birtokára szállítottak - írja az MTI.

A birtokon avokádót termesztő Selleck a vízmű szerint nem reagált korábbi megkeresésükre, és hiába kérték a színészt a lopás befejezésére, a teherautó továbbra is szállította a vizet a farmra. Miután Kaliforniában súlyos aszály van, idén a helyi településeknek negyedével kell korlátozniuk a vízfogyasztásukat, ezért a vízmű megelégelte a helyzetet.

A felek végül peren kívül egyeztek meg. Így a színész Ventura megye önkormányzatának fizeti be a kártérítést.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?