AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
A fokhagymát szinte minden ember nyersen, gerezdekre aprítva használja fel a konyhában az ételekhez, pedig másképpen is ízesíthetünk vele. Egyik ilyen módja a fokhagyma felhasználásának a fokhagymakrém, amely nagyon egyszerűen elkészíthető: először mindenképpen pucoljuk meg a fokhagymákat, majd 1 kilogramm fokhagymapéphez 20 dekagramm sót keverjünk hozzá, hagyjuk kicsit állni, és készen is vagyunk. A só nagyon jól tartósítja majd a krémet, így az akár a 30 fokban is eláll majd.
A másik felhasználási módszer, a fokhagymapor készítése. Pucoljuk meg a fokhagymkat, majd vágjuk a gerezdeket 3-5 részre. Szárítsuk meg az így kapott darabokat szétterítve, ha kiszáradtak, akkor pedig őröljük porrá az egészet. A legjobb aszalógépben szárítani, de a szabad levegő is tökéletes erre a feladatra, csak figyeljünk arra, hogy ne a tűző napon szárítsuk a kis fokhagyma darabokat, hanem az árnyékban egy szúnyoghálón szétterítve. A két felhasználási módszer között az egyetlen különbség a só, így ha nincs szükségünk sómentes fokhagymára, akkor inkább krémet készítsünk,mert az sokkal egyszerűbb.