Debütált az Axiál interaktív bemutatója

Debütált az Axiál interaktív bemutatója

Első alkalommal rendezte meg az Axiál Kft. a GaboNAP névre keresztelt eseményt. A szabadtéri rendezvény célja a mezőgazdasági évet meghatározó aratási munkálatok interaktív bemutatása volt.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

A Baranya vármegyei Dunaszekcső adott otthont július 4-én a GaboNAP névre keresztelt eseménynek, amelyet az Axiál Kft. és a Duna-Gyöngye 2000 Mezőgazdasági Zrt. a mezőgazdaság egyik sarokköve, a betakarítási munkálatok bemutatására hívott életre, az aratástól, csépléstől és szemhordástól kezdve a bálázáson és tarlóhántáson át egészen a bálarakodásig.

Az interaktív szántóföldi gépbemutató mellett a szervezők terepjárós élménytúrával és határszemlével, traktoros ügyességi pályával és a múlt század elején használatos, autentikus cséplőgépekkel és eszközökkel is készültek. A tervezett programot azonban rövid úton meghiúsította az időjárás, a térségre lecsapó kiadós eső formájában. Ez nemcsak a szervezőknek és a résztvevőknek volt rossz hír, hanem a környékbeli gazdáknak is, mivel az eső aznapra az aratási munkálatoknak is véget vetett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?