Magyar cég lett a legjobb európai disztribútor

Magyar cég lett a legjobb európai disztribútor

agrarszektor.hu
A Fine Brands Company (FBC) nyerte el az Európai disztribútorok legjobbjának járó díjat a Moët Hennessy saját disztribútorainak rendezett versenyén Varsóban - tájékoztatta az FBC az Agrárszektort.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

Október 17-én, Varsóban rendezték meg a világelső, francia luxusmárkákat tulajdonló cégcsoport, a Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), azon belül is a prémium alkoholos italokat forgalmazó vállalat, a Moët Hennessy európai hivatalos forgalmazóinak találkozóját. Az eseményen a Fine Brands Company (FBC), mint a hivatalos magyarországi forgalmazó képviselte hazánkat. A 35 jelenlévő disztribútor közül, a független zsűri az FBC Chandon Garden Spritz bevezető kampányát választotta a legjobbnak a tavalyi év sikere (a legjobb trade aktivitása) után.

A Moët Hennessy jelenleg nettó 6 milliárd eurós és több, mint 240 millió palackos forgalmával, valamint - a disztribútor szervezeteket nem számítva - 7500 fős szervezetével meghatározó szereplője a világ prémium italpiacának. Ehhez a forgalomhoz továbbra is a cognac és champagne kategória termékei járulnak leginkább hozzá, ám egyre nagyobb szerep jut az új kategóriáknak és márkáknak.  

Az FBC közel 4 éve nyerte el a Moët Hennessy márkák egy részének forgalmazási jogát a magyar piacon, 2022. márciusa óta pedig már a teljes portfóliójának értékesítéséért is felel Magyarországon. Ez idő alatt megduplázta a rá bízott márkák forgalmát.

Címlapkép forrása: FBC

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?