Durván megdrágulhat ez a hús a magyar boltokban: ez fájni fog
Bizony a következő hetekben és hónapokban emelkedésre kell számítani a sertéshús esetében.
Bizony a következő hetekben és hónapokban emelkedésre kell számítani a sertéshús esetében.
Magyarországon fejenként 68,6 kilogrammnyi húst fogyasztunk, világszerte és idehaza is tör előre a baromfi.
Hiába csökkennek az alapanyagárak több élelmiszer-termékpályán is, a húspiacon nem reális árcsökkenésre várni.
A tejtermékek és a takarmányok ára is csökken Európa-szerte, de a sertéshús esetében további drágulásra kell számítani.
Csúnya világ jöhet a magyar henteseknél, egyre kevesebben veszik ezt a húst itthon.
Ez nem jó hír Magyarországnak sem.
Van, amit még a legnagyobb vállalatok sem bírnak el.
A költségek drasztikus emelkedése még nagyobb drágulást hoz magával.
Kína nem viccel.
Fel van adva a lecke mindenkinek.
Tovább romlik a sertéstartók helyzete.
Hiába a sok nehézség, a magyar marha népszerűsége töretlen.
A hazai élősertés kivitele csökkent, de a sertéshús exportja jelentősen nőtt.
A sertéshús népszerűsége töretlen.
A sertéskrízis miatt valóban hiányozhat a töltött káposzta az ünnepi menüről?
Lesznek, akik felhagynak a termeléssel.
Mentőövre szorul a sertéságazat.
Tovább fokozódik a botrány az európai sertéságazatban.
Nem csak Magyarország van rossz helyzetben.
Továbbra is drasztikus helyzetben az európai sertéságazat.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.