Beindul a rovarbiznisz - Több mint hatmilliárdos üzem épül Magyarországon
Üllőn hamarosan indul az Agroloop Hungary Kft. fekete katonalégy tenyésztő és feldolgozó üzeme.
Üllőn hamarosan indul az Agroloop Hungary Kft. fekete katonalégy tenyésztő és feldolgozó üzeme.
Nemcsak világszerte, de Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a növényi alapú húspótlók.
Hollandia az Európai Unióban elsőként engedélyezte a laboratóriumban növesztett húsok kóstolását a fogyasztók számára.
Az ázsiai nagyhatalom szeretne a laboratóriumban növesztett húsok egyik legnagyobb előállítójává válni.
Csaknem egymilliárd forintból fejleszt tejfehérje-alapú élelmiszert egy konzorcium.
Sokan ódzkodnak tőle, de a tudósok szerint kimondottan egészséges is lehet ez a fajta étrend.
Európában a közeljövőben nem lesz olyan mértékű a fehérjehiány, hogy az embereknek rovarokat kelljen fogyasztaniuk.
Igazi alternatív fehérjebomba a lucerna, amit akár a szójánál is jobban megérheti termeszteni a magyar gazdáknak.
Mi legyen vacsorára: borsó steak, vagy bab burger?
A cél az, hogy az emberek valós képet kaphassanak az új élelmiszerforrásokról.
Meglódultak az ágazatban a technológiai befektetések.
Van egy nemzet, amelyik nálunk is jobban tud keménykedni.
Cél: valóban GMO-mentes állati termékek. Kérdés: az idevezető út.
Az új védjegy nem jár költségnövekedéssel a termelő számára.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A talaj kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális felmelegedéssel folytatott harcban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.