Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

Rengeteg ilyen hal került a Balatonba: ezt jobb, ha mindenki tudja

agrarszektor.hu
Több ezer pontyot telepítettek hétfőn a Balatonba, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tervei szerint egész héten tartanak majd a telepítések. Többek között Balatonlellén és Siófokon kerültek halak a tóba.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Elkezdődött az őszi lehalászati szezon a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Irmapusztai tógazdaságában hétfő hajnalban. A munka eredményeképp a nap végére két helyszínen összesen 11 466 kilogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba - írja a balatonihal.hu. Hétfőn a balatonlellei mólón egy fuvarral 2 225, Siófokon pedig három fuvarral 9 241 kiogramm háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. A pontytelepítések a társaság tervei szerint egész héten tartanak majd. Szeptember 26-án Balatonlellén, Zamárdiban, Balatonkenesén és Balatonfűzfőn is terveztek háromnyaras pontytelepítést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?