2023. október 1. vasárnap Malvin
Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány: durva, ami a madarakkal történt

Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány: durva, ami a madarakkal történt

agrarszektor.hu
Ismét érdekes „kísérletet” hajtott végre a Remény Farmról sokak által ismert fiatal pár, akik most a tyúkokat és az erős paprikát hozták párhuzamba. Arra voltak kíváncsiak, hogy vajon ezek az állatok hogyan viszonyulnak a csípős ízhez - elöljáróban annyi elmondható, hogy az eredmény meglepőbb, mint elsőre hinnénk.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A Remény Farm TikTok-csatornáján keresztül - ahol több kint 23 ezren követik a fiatal párt, Annát és Dávidot - egy kicsi farm kicsit sem mindennapi életébe nyerhetünk betekintést. Most ismét egy meglepő, mondhatni, rendhagyó kísérletről számoltak be: a világ egyik legerősebb paprikáját adták hozzá a tyúkok kedvenc ételéhez, a túróhoz. A paprikát kesztyű és szemüveg nélkül nem is szabad vágni, emberi fogyasztásra alkalmas ugyan, de nagyon-nagyon óvatosan szabad csak enni! Ha mindez nem lenne elég, még egy kis extra erős paprikakrémet is kevertek a túróhoz.

@remenyfarm

♬ eredeti hang - Remény Farm

Hogy mi lett az eredmény? Bizonyára sokan szenvedő, szinte már lángoló állatokat láthatott a szeme előtt, de szenvedésnek nyoma sincs, sőt, egyenesen imádták a jószágok. Hogy miért? Nagyon egyszerű: a madarak nem érzik a csípőset.

A paprikák azt „szeretnék”, hogy egyék meg őket ezek az állatok, hogy el tudják szórni a magokat. Ráadásul a csípős segít kiűzni belőlük a bélférgeket is, valamit távol tartja az egereket és a patkányokat is az élelemtől

- hangzott el a videóban.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. szeptember 30. 18:34